Om oss

Vi i AppUp vet at en enklere hverdag betyr mye for mange. Krav til dokumentasjon og oppfølging bør ikke stå i veien for dette og derfor har vi laget et verktøy som passer for mange. Vi har bred kompetanse innen brannsikkerhet, bygg- og anlegg, industri og salg. Med vår bakgrunn, ett solid digitalt verktøy og din tillitt, håper vi å kunne gi deg nettopp det, en enklere hverdag.

Våre verdier:
AppUp ønsker å skape verdier for våre kunder ved å forenkle deres hverdag, slik at tid og fokus kan rettes mot verdiskapning. Vi hjelper deg i gang, og tar gjerne et uforpliktende møte.

Om oss 1

Våre verdier

AppUp ønsker å skape verdier for våre kunder ved å forenkle deres hverdag, slik at tid og fokus kan rettes mot verdiskapning.

Referanser

ByggUp AS – Trappeleverandør fra Blaker

ByggUp AS er helt avhengig av AppUp for å kunne styre sine prosjekter og leveranser. Verktøyet er sentralt og viktig del av organisasjonen, for prosjektstyring, oppmåling, prosjektering, montering, avvikshåndtering, reklamasjon- og kundeoppfølging. AppUp benyttes også til timeregistrering, samt at det er et viktig for oss slik at vi sikrer høy kvalitet for våre leveranser, samt har kontroll på rutinemessig arbeid og dokumentasjon av dette opp mot myndigheter.

Ansatte

Tobias Jarnskjold
Daglig leder